Over Otten

Het begin

Agrarisch Loonbedrijf Otten kent een lange familiegeschiedenis die teruggaat tot het jaar 1970. In dat jaar begint de vader van Tineke met slechts een vaste meststrooier en een hooipers. In de loop van de jaren worden de werkzaamheden langzaam uitgebreid en ook het machinepark wordt aangevuld. Daarmee wordt het een volwaardig en professioneel loonbedrijf dat meerdere loonwerkzaamheden aanbiedt in vooral de agrarische sector.

De overname

In 1993 komt dochter Tineke in het bedrijf. Hiermee wordt langzaam het stokje overgedragen, maar blijft het bedrijf in de familie. In 2003 wordt de knoop doorgehakt en nemen Tineke en haar man Bert het bedrijf volledig over.

De toekomst

Gevestigd op dezelfde locatie waar vader ooit begonnen is, blijft het loonbedrijf zich in al die jaren vooral richten op de agrarische sector. De technologieën en ontwikkelingen, maar ook de veranderende wetgeving worden echter op de voet gevolgd. De bestaande dienstverlening wordt daarom iedere keer onder de loep genomen om deze te verbeteren en efficiënter in te richten.

De medewerkers

Agrarisch Loonbedrijf Otten kent naast Tineke en Bert nog 2 vaste medewerkers. Daarnaast wordt tijdens drukke perioden gebruik gemaakt van een vaste groep flexibele ZZP-ers. Met deze betrouwbare club worden de werkzaamheden nauwkeurig en professioneel uitgevoerd, waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Wilt u meer weten over Agrarisch Loonbedrijf Otten, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons en onze dienstverlening.